Site Haritası   Webmail   RSS  
 
  Basın Bültenleri
» Bülten No/Tarihi:001-29 Mart 2012 Görev Paylaşımı ve 04 Nisan 2012 Çarşamba Basın Kokteyli hakkında.
» Bülten No/Tarihi:002-30 Mart 2012 Biga Kent Konseyinde görev alan BİSİAD üyeleri hakkında.
» Bülten No/Tarihi:003-02 Nisan 2012 BİSİAD AKADEMİA Eğitim Hizmetleri hakkında.
» Bülten No/Tarihi:004-04 Nisan 2012 BİSİAD Basın Kokteyli
» Bülten No/Tarihi:005-26 Nisan 2012 Yeni TTK, STP,Fotoğraf Sergisi ve Piknik
» Bülten No/Tarihi:006-02 Mayıs 2012-Mayıs-Haziran Ayları Etkinlik Programı
» Bülten No/Tarihi:007-29 Mayıs 2012 Çanakkale Valilik Ziyareti ve Diğer Bilgiler
» Bülten No/Tarihi:008- 10 Eylül 2012 Yüksek Danışma Kurulu 2012/1. Çalıştayı
» Bülten No/Tarihi:009-11 Eylül 2012 Bisiad Yüksek Danışma Kurulu Kararı

  Takvim

  İstatistik

Bülten No/Tarihi:004-04 Nisan 2012 BİSİAD Basın Kokteyli

Biga Sanayici ve İş Adamları Derneği

Basın Bülteni

Bülten Tarihi/No   : 04 Nisan  2012/004

                               Konu              : BİSİAD Basın Kokteyli konuşması.

Çok Değerli Misafirler ,

Genel kurul  görev dağılımı sonrası siz değerli misafirlerin ve üyelerimizin iştirakiyle bölge basınımıza kokteyl vermeyi düşündük. Hepiniz hoş geldiniz.

Bize destek veren değerli basın mensuplarına her türlü şekilde ulaşmayı denedik. Eğer ulaşamadığımız  bir arkadaşımız ve kurum var ise peşinen özür dileriz. Sonraki etkinliklerde hatamızı telafi edeceğiz ve bize dargın olmayacaklarına inanıyoruz.

Huzurlarınızda ifade etmek isteriz ki BİSİAD yeni çalışma döneminde çalışma  konularını artırarak ve derinleşerek devam edecektir.

Genel kurulda ifade ettiğimiz ve sonrasında kesinleştirdiğimiz üzere komisyonlarımıza üyelerimiz isteyerek dahil oldular. İleri ki süreçte BİSİAD’ın çalışma raporlarının sizler tarafından ilgiyle okunabileceğine inanıyoruz. 11 komisyonumuz kuruldu. Sadece AB BİRLİĞİ komisyonumuzu dışarıdan destek alarak oluşturma durumundayız.

Birincil hedefimiz ; üyelerimizin ve çalışanlarının ve bazı zamanlarda tüm Bigalıların ihtiyaç  duyduğu alanlarda eğitim hizmetlerini vermektir. BİSİAD AKADEMİA  adını verdiğimiz eğitim birimimiz ilk olarak yarın akşamdan başlamak üzere katılımcılarıyla buluşuyor. Ofis Programları Eğitimine müracaat çok oldu ve sanırım  katılımcıları iki guruba ayırarak devam edeceğiz. Keza İngilizce ve Dış Ticaret Eğitimine de yeterli katılım oldu ve eğitimlerimiz başlıyor. Umuyorum ki yeterli talebi oluşturduğumuzda Pazarlama Eğitimi  ve Ön Muhasebe Eleman Eğitimi’ni de başlatacağız.

Tüm üyelerimizden eğitim almak istedikleri alan ve konuları   önermelerini  bekliyoruz.

Ayrıca  Fizibilite Ofisi oluşturduğumuzda işadamlarının faaliyette bulunmayı düşündüğü alanlarda kolaylıkla Fizibilite Raporu yapmalarını ve doğru bütçelerle işe başlamalarını sağlayabileceğiz.

Bir diğer yoğunlaşma noktamız  ; devlet ,Kosgeb,kalkınma ajansları ya da farklı kanallardan iş dünyasına aktarılabilen yatırım teşvik ve vergi avantajlarına yoğunlaşarak  üyelerimize   bilgi vermek ve sonuç  almalarını sağlamaktır.

Göz ardı etmediğimiz diğer bir hedefimizde sivil toplum ve sosyal sorumluluklardır. Bu cümleden olmak üzere hassaten STP, OSB ,   Üniversite ve yeni yatırımcılar ilgi alanımızdadır.

Bu etkinliğimiz sizin huzurunuza ilk çıkışımız oldu ve umarım memnun ayrılırsınız.  Ağırlama alanımız çok küçük ve buna rağmen Sosyal Aktiviteler Sorumlumuz /Yönetim Kurulu üyemiz Özkan Yılmaz’ın çabalarıyla KONAK KAFE bu güzel ikramları bize ulaştırdılar. Ticaret ve Sanayi odamıza , Köşdere oteli ne de teşekkür borçluyuz desteklerinden dolayı.

Katılımınıza teşekkür eder , h epinize saygılarımızı sunuyoruz.

                                                                                                                                             Ahmet Hamdi Özdemir

Tel: 0286 316 50 75 - Adres: İstiklal Cad. No:84 Kat:2 Daire:5 Biga / Çanakkale - Banka Hesap No: İş Bankası Biga Şb. İBAN:TR13 0006 4000 0012 3200 2970 58

Tüm Hakları Saklıdır 2012 BiSiAD bisiad@bisiad.com